Vanliga frågor

Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi får från er kunder. Se efter här om just din fråga finns med eller skicka din fråga till oss på info@kolbullepannan.com

1. Om jag köper flera produkter samtidigt kan jag då också få dem levererade på samma gång?

Alla dina varor som beställs från en och samma leverantör kommer i gemensam leverans. Beställer du från olika leverantörer kan leveransen ske vid olika tillfällen. Du får ett mail med beräknat avsändningsdatum från respektive leverantör till den mailadress du anger vid beställning. Fraktbolaget ringer sedan och aviserar dagen innan leverans på det aviseringsnummer du anger vid beställning.

2. Måste jag vara hemma när leveransen kommer?

Ja, du eller någon annan i familjen måste ta emot leveransen för att kunna utesluta en eventuell fraktskada. Fraktbolagen får heller inte lämna varorna utan att någon är hemma och tar emot. Leveranserna sker på dagtid.

3. Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiderna varierar beroende på om det är olika leverantörer eller om det är lager- eller beställningsvara. Besked om beräknad leveranstid finns under alla produkterna i webshopen.

4. När får jag min faktura?

Vi skickar fakturan med e-post till den faktureringsadress du angett vid beställning och detta sker i samband med leveransen.

5. Vad gör jag om min beställda vara är skadad vid leverans?

Om det är en transportskada noterar du detta på fraktsedeln tillsammans med chauffören. Därefter kontaktar du reklamationsavdelningen på telefon 070-5180132 eller mail info@kolbullepannan.com. Det är bra om du kan dokumentera skadan med foto. Är det en dold skada som inte syns förrän du tagit av emballaget, ska skadan dokumenteras via foto och mailas till info@kolbullepannan.com tillsammans med ordernummer och beskrivning av skadan.

6. Vad har jag för garantier?

Vi på kolbullepannan.com följer våra leverantörers garantivillkor och i de fall där de inte finns gäller konsumentköplagen.

7. Hur gör jag om jag vill returnera en vara?

Vill du ångra ditt köp står du som kund för returfrakten och returrisken. Före retur kontaktar du vår retur- och reklamationsavdelning via telefon 070-5180132 eller mail info@kolbullepannan.com

8. Kostar det extra om jag väjer att betala mot faktura?

Nej. ingen faktura avgift tillkommer.

9. Har ni monteringstjänst?

Nej, vi har ingen monteringstjänst.

10. Kan jag köpa produkter av er som ej visas på hemsidan?

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefon 070-5180132 eller mail info@kolbullepannan.com om det är någon produkt som saknas i webshopen. Vi kontrollerar hos leverantören om vi har möjlighet att beställa denna produkt.